Lakeuden Maanrakennus Oy

Rekrytointi

Lakeuden Maanrakennus Oy on vuonna 2000 perustettu yksityinen maanrakennusalan yritys. Tilaajanamme toimii pääosin julkinen sektori. Urakoimme kunnallistekniikkaa, tie- ja kadunrakennusta, vesihuoltoa sekä katu –ja vesihuoltosaneerauksia. Toimimme Uudenmaan ja Hämeen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Lopella. Yrityksessämme on käytössä ISO 9001 laatujärjestelmä.

Ammattitaitoiset ja motivoituneet työkavererit

Työtehtävät voidaan määritellä kokemus- ja osaamistason mukaisesti. Tarvittaessa koulutamme työtehtäviin, joten aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätön.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisten ja motivoituneiden työkavereiden kanssa kannustavassa sekä positiivisessa työilmapiirissä mahdollistaen samalla uuden oppimista vaihtelevissa työtehtävissä. Pyrimme tahdollamme ja periksi antamattomalla asenteellamme näyttämään suuntaa ja esimerkkiä alallamme. Työtehtäväsi voidaan määrittää kokemus- ja osaamistasosi mukaisesti ja kannustamme työntekijöitä kehittymään oikeanlaisella koulutuksella.

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen työhakemuksen, jossa kerrot lyhyesti osaamisestasi ja työkokemuksestasi.

Kilpailukykyiset edut & mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön

Suoraviivainen ja yrittäjäläheinen toimintamme mahdollistaa sen, että voit osaltasi vaikuttaa työhösi. Tarjoamme kilpailukykyisten etujen lisäksi myös parhaat työvälineet ja oikeat varusteet töiden tekemiseen. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme erikoissairaanhoidolla laajennetun terveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lakeuden Maanrakennus Oy on työnantajana luotettava, vakavarainen ja lähellä työntekijää oleva yritys.

Olemme työnantajana luotettava, vakavarainen ja lähellä työntekijää oleva yritys

Arvostamme toimeen tarttuvia, yrittäjähenkisiä, rehellisillä arvoilla varustettuja ja yhteistyökykyisiä työkavereita.

Yhteydenotot joko puhelimitse tai sähköpostilla:
Toimitusjohtaja Petri Mantila 040 5356 307
Työpäällikkö Timo Mäkelä 040 754 6558

Scroll to Top