Lakeuden Maanrakennus Oy

Tulevaisuuden rakentamista Lakeuden Maanrakennus Oy:n kanssa

Lakeuden Maanrakennus Oy on vuonna 2000 perustettu infra-alan yritys. Työkohteemme vaihtelevat tien- ja kadunrakennushankkeista kunnallistekniikan ja vesihuoltolinjojen rakentamiseen. Olemme erikoistuneet etenkin vaativien vesihuoltosaneerausten pääurakointiin.

Käytämme urakoissa uusinta teknologiaa ja tekniikoita varmistaaksemme, että palvelumme toimitetaan nopeasti ja tehokkaasti. Tutustuthan laatujärjestelmään.

Toimimme koko Etelä-Suomessa

Tarjoamme palveluitamme pääasiassa julkisen sektorin toimijoille, kuten kaupungeille, kunnille ja vesilaitoksille. Hankkeet toteutamme pääurakoitsijan ominaisuudessa.

Toimialueenamme on koko Etelä-Suomi, erityisesti Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueet.

Kokemus, johon voit luottaa

Yrityksemme henkilökunnalla on ammattipätevyyksien lisäksi vuosien kokemus infra-alalta. Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti alan ja lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Henkilökuntamme on nuorekasta, tartumme töihin ennakkoluulottomasti ja teemme työmme tehokkaasti hyvässä yhteishengessä tilaajien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Yrityksellämme on käytössä koko toiminnan kattava ISO 9001 laadunhallintajärjestelmä. Yrityksemme koko henkilökunta on sitoutunut työskentelemään laatujärjestelmän velvoittamalla tavalla. Tiivistettynä tämä tarkoittaa sitä, että toteutamme työmme laadukkaasti ja tehokkaasti, työturvallisuudesta, ympäristövelvoitteista tai aikatauluista tinkimättä!

Scroll to Top